Renovering og nybyg

Vi dækker alle de dele, I har behov for

VVS-løsninger i topkvalitet

Hos CHVVS tilbyder vi en bred vifte af VVS-tjenester til erhvervskunder og entreprenører i Storkøbenhavn, Nordsjælland og på store dele af Sjælland. Indhent et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Står I overfor en større renovering, et nyt byggeprojekt eller har I blot brug for specialiseret assistance inden for VVS installationer, afløb, sanitet, brugsvand eller varme/køl, er vi klar til at hjælpe. Vi varetager også VVS- og teknikentrepriser, hvor vi sikrer høj kvalitet, overblik og gennemsigtighed hele vejen.

Vi har den tekniske know-how og praktiske erfaring til at sikre, at de dele vi varetager ansvaret for bliver udført til tiden, inden for budgettet og i overensstemmelse med alle gældende regler og standarder.

Vi arbejder tæt sammen med jer for at sikre, at alle unikke behov og detaljer imødekommes.

Skal vi hjælpe jer?

CHVVS er mere end blot leverandør af VVS-løsninger – vi er jeres partner gennem hele processen. Vores mangeårige erfaring og specialiserede ekspertise sikrer et solidt resultat, uanset omfang og kompleksitet.

Vi er et stort team af kompetente og dygtige fagfolk, der står klar til at varetage hele VVS-projektet fra start til slut.

Vi sætter en ære i at opbygge gode relationer til vores samarbejdspartnere, hvilket har gjort os til en stor spiller på markedet i dag. Hvis I ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres bygge eller renoveringsprojekt i mål, er I altid velkommen til at kontakte os.

Indhent et uforpligtende tilbud

Indhent et uforpligtende tilbud

Søger I en pålidelig partner der kan varetage VVS-delen af byggeprojektet? Det er vores fornemmeste opgave at imødekomme jeres behov og levere skræddersyede løsninger i bedste kvalitet.

Kontakt os og mere om, hvad vi kan hjælpe med i jeres projekt, og indhent et uforpligtende tilbud. Ring til os på 20 75 32 32 eller skriv til os på enten chvvs@chvvs.dk  eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.

Skriv til os

Vores mere end 25 medarbejdere med specialer indenfor hele VVS fagområdet, står klar til at hjælpe med din opgave.