Ind­regulering

Forudsætningerne for, at et varmeanlæg virker efter hensigten, er de beregninger der er foretaget inden opsætning af anlægget

Beregningerne er som udgangspunkt regnet ud fra de værst tænkelige forhold f.eks. en udetemperatur på -12°C. Her kører varmeanlægget på 100%.
Da vi sjældent har temperaturer under frysepunktet i Danmark, betyder det, at anlægget i store dele af året, skal kunne regulere ned til 50%, uden at det har de store konsekvenser for komforten og økonomien. Samtidig er de fleste varmeanlæg udstyret med diverse klimareguleringer, motorventiler og elektroniske pumper, som i de fleste tilfælde mangler indregulering, der vil medfører problemer i varmeanlægget.

Vi har stor erfaring med energioptimering af VVS-installationer i boligselskaber, erhvervsvirksomheder og offentlige organisationer og erhvervsvirksomheder.
Vores veluddannede medarbejdere har igennem kvalificeret viden og efteruddannelse, hvad der skal til, for at optimere dine VVS-installationer. Derved kan vi rådgive dig om den nyeste, mest energieffektive teknologi, således at der mange gange kan opnås en økonomisk fordel.

Vi er eksperter i energioptimering af varmecentraler, og har desuden en stor erfaring med optimering af anlæg hos produktionsvirksomheder.
Når vi arbejder med energioptimering, gælder det samme, som med alt andet VVS-arbejde vi udfører: prisen er konkurrencedygtig, vi kvalitetssikrer, der er rådgivning i hele forløbet, indgåede aftaler overholdes og kvaliteten er i orden.

Ved at bruge vores tekniske indsigt hjælper vi dig med at opnå økonomiske besparelser, øget komfort samt en mere effektiv produktion.
Vi sætter os på forhånd grundigt ind i netop din organisations/virksomheds særlige forhold, krav og behov samt stiller vores tekniske indsigt til rådighed.

Skriv til os

Vores mere end 25 medarbejdere med specialer indenfor hele VVS fagområdet, står klar til at hjælpe med din opgave.