Bære­dygtighed

Vi tænker i bæredygtige kvalitetsløsninger, hvor det giver mening

Find frem til den rette VVS-løsning

Hos CHVVS er vi bevidste om, at verden – og dermed også byggebranchen – går i en mere bæredygtig retning. Det betyder også, at mange af vores kunder gerne ser efter en løsning, hvori der er tænkt over bæredygtighed, da det ofte også kan have økonomiske fordele for den daglige drift.

Vi har stor erfaring med at tænke i bæredygtige løsninger, hvor det er muligt, og hvor det giver mening. Det indebærer en dybdegående analyse af bygningen i tæt dialog med specialiserede rådgivere for at sikre det bedste resultat. Vi har særligt stor erfaring med optimering af varmecentraler og anlæg hos produktionsvirksomheder.

At tænke i energioptimering og bæredygtige løsninger er en naturlig del af vores arbejde. Ønsker I at høre mere omkring, hvordan vi håndterer bæredygtige processer, er I altid velkommen til at kontakte os.

Bæredygtige og effektive kvalitets­løsninger

Vi arbejder kontinuerligt med at opdatere vores viden, så vi kan følge med den bæredygtige udvikling i branchen og få en forståelse af, hvor det giver mening at implementere dem. I flere tilfælde kan implementeringen af en mere bæredygtig løsning også give økonomiske fordele på den lange bane.

Det er vigtigt at understrege, at vi altid prioriterer høj kvalitet og effektivitet i de projekter, vi er ind over. Bæredygtighed for os betyder en bevidsthed om, hvor vi kan implementere løsninger, der er energimæssigt fordelagtige for projektet – undervejs og i fremtiden – uden at gå på kompromis med den høje kvalitet og daglige drift.

Indhent et uforpligtende tilbud

Kontakt os og hør nærmere

Når vi arbejder med bæredygtige løsninger, forbliver vores tilgang konsistent med de høje standarder, vi fastholder i alle vores VVS-ydelser. Vi går aldrig på kompromis med høj kvalitet, vi garanterer en struktureret kvalitetssikring, er konstant i dialog med jer gennem hele projektforløbet samt sikrer, at alle indgåede aftaler respekteres til punkt og prikke.

I er altid velkommen til at kontakte os for en indledende dialog omkring, hvordan og hvor det er muligt at implementere bæredygtige løsninger i jeres byggeprojekt.

Kontakt os på 20 75 32 32 allerede i dag. I kan også skrive til os på enten chvvs@chvvs.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.

Skriv til os

Vores mere end 25 medarbejdere med specialer indenfor hele VVS fagområdet, står klar til at hjælpe med din opgave.