CHVVS

Rødovrevej 155
2610 Rødovre
Tlf: 20 75 32 32
E-mail: chvvs@chvvs.dk.dk
CVR nr: 30243137

Telefon: 20 75 32 32

Varmecentraler

Lad os tage hånd om dit varmeanlæg og spar energi

Varmt vand i hanerne og en behagelig rumtemperatur hører til blandt de vigtigste goder i en bolig eller et kontor-/produktionsmiljø.
CHVVS er eksperter, i alt der har med varmecentraler at gøre, det være sig traditionelle fjernvarmeanlæg, gaskedler eller andre energikilder.
Som samarbejdspartner kan du altid regne med, at kvaliteten og prisen er konkurrencedygtig og i overensstemmelse med det, som er aftalt. Desuden leverer vi altid til tiden.
Ønsker du, at vi holder styr på eftersynet, kan du trygt overlade det til os. Det gælder både løbende såvel som lovpligtige eftersyn af dine varmecentraler. Vores professionelle serviceafdeling, som består af dygtige og efteruddannede medarbejder indenfor VVS-faget, vil struktureret holde styr på og overholde de nødvendige frister, således at I vil få en rationel driftssikring, der medvirker til en øget komfort og en besparelse af energi.
Samtidig kan CHVVS, som en ekstra service, tilbyde en internet/webbaserede overvågningsløsning af din varmecentral, der er tilpasset netop dit unikke behov.
Så uanset om du har brug for renovering, indregulering, nyetablering, eftersyn eller overvågning af din varmecentral, er CHVVS den rigtige samarbejdspartner.

Kontakt os >>

Hos CHVVS er vi eksperter i VVS

Referencer